You are currently viewing РОДИНСКИ РАЗГОВОРИ, 28.7.2023 (петок), 21:30

ТЕМA: „СОСТОЈБИТЕ ВО РОДИНА МАКЕДОНИЈА“

УЧЕСНИЦИ:

НИКОЛА ЧОНЕВСКИ, ЧЛЕН НА СОВЕТОТ ЗА РОДИНА

ЗОРАН ЈОВАНЧЕВ, ПРЕТСЕДАВАЧ НА ПРЕТСЕДАТЕЛСТВОТО НА РОДИНА МАКЕДОНИЈА

Во живо на нашиот јутуб канал.