You are currently viewing РОДИНСКИ РАЗГОВОРИ, 29.3.2024 (петок), 21:30

ТЕМА: „СТАРО-НОВИТЕ ЛИЦА НА СЕВЕРНА” / ИНТРО : ДАЛИ СТЕКНАТАТА РЕАЛНОСТ ВКЛУЧУВА КОРУМПИРАНИ ПОЛИТИЧАРИ ЗА “БЕТОНИРАЊЕ” НА СЕВЕРНА

УЧЕСНИЦИ:

СОТИР КОСТОВ, политички аналитичар

ТОМЧЕ ШИРКОВ, Родина Македонија

На јутуб и рамбл каналот на Родина Македонија

Напишете коментар