You are currently viewing РОДИНСКИ РАЗГОВОРИ, 28.04.2023 (петок), 21:30
Родински разговори

ТЕМА:

“ЗА МАКЕДОНЦКИТЕ РАБОТИ; Анализа на врховизмот, поделбите меѓу Македонците и предизвикот како тоа да се надмине”.

УЧЕСНИЦИ:

Тодор Петров, Претседател на СМК.

Томче Ширков, член на Претседателството на Родина Македонија,

Во живо на нашиот јутуб канал.