You are currently viewing РОДИНСКИ РАЗГОВОРИ, 07.04.2023 (петок), 21:30

ТЕМA: „МПЦ-ОА, ОБИЧНО ИМЕ, РЕЛИГИСКА ЗАЕДНИЦА ИЛИ СУШТИНА, ИДЕНТИТЕТ И 2000 ГОД. КОРЕН НА МАКЕДОНИЈА И МАКЕДОНЦИТЕ“

УЧЕСНИЦИ: Томче Ширков и Зоран Јованчев, членови на Претседателството на Родина Македонија

Во живо на нашиот јутуб канал.