You are currently viewing РОДИНСКИ РАЗГОВОРИ, 07.04.2023 (петок), 21:30

ТЕМA: „ГЕОПОЛИТИЧКИТЕ ПРОМЕНИ ШАНСА ЗА МАКЕДОНИЈА И МАКЕДОНЦИТЕ“

УЧЕСНИЦИ: Владимир Трајковски и Зоран Јованчев, членови на Претседателството на Родина Македонија

Во живо на нашиот јутуб канал.