You are currently viewing РОДИНСКИ РАЗГОВОРИ, 02.06.2023 (петок), 21:30

ТЕМА: „Опстојба на Македонците, Македонија и Родина- Македонија, во услови на #Novotonormalno”

УЧЕСНИЦИ:

Томче Ширков, член на Претседателството на Родина Македонија

Виолета Петковска, член на Советот за Родина

Во живо на нашиот јутуб канал.