You are currently viewing РОДИНСКИ РАЗГОВОРИ, 5.1.2024 (петок), 21:30

По повод големите христијански празници, емисијата ја посветуваме на Отец Методиј, Валаамскиот игумен (16 февруари 1961 – 22 јули 2021).

ТЕМА:

ОТЕЦ МЕТОДИЈ ЖИВОТЕН ПАТ И ДЕЛО

УЧЕСНИЦИ:

МАРТИН БУРОВСКИ – Уметник и член на Комисијата за Култура

ТОМЧЕ ШИРКОВ – Заменик Претседавач на Претседателството на Родина Македонија

На јутуб каналот на Родина Македонија

https://www.youtube.com/@rodinamakedonija

Рамбл канал:

https://rumble.com/user/RodinaMakedonija