You are currently viewing РОДИНСКИ РАЗГОВОРИ, 28.06.2023 (среда), 21:30

ВОНРЕДНА ЕМИСИЈА

ТЕМА: „Родова Еднаквост или загрозување на се Македонско: Род, Народ, Општество.”

УЧЕСНИЦИ:

Презвитер Ивица Тодоров

Активист Виолета Петковска, член на Советот за Родина

MrPh. Томче Ширков, член на Претседателството на Родина Македонија

Во живо на нашиот јутуб канал.