You are currently viewing РОДИНСКИ РАЗГОВОРИ, 9.2.2024 (петок), 21:30

ТЕМA:

БРИШЕЊЕ НА НАЦИОНАЛНОСТА НА МАКЕДОНЦИТЕ ВО ЛИЧНИТЕ ДОКУМЕНТИ И ИСТОРИЈА НА БРИШЕЊЕ НА МАКЕДОНИЈА

УЧЕСНИЦИ:

ДАРДАН ВЕНЕТСКИ – Дипломиран правник

ЗОРАН ЈОВАНЧЕВ – Претседавач на Претседателството на Родина Македонија

На јутуб и рамбл каналот на Родина Македонија

ЛИНК ЗА РАМБЛ

https://rumble.com/user/RodinaMakedonija