You are currently viewing РОДИНСКИ РАЗГОВОРИ, 24.02.2023 (петок), 21:30

ТЕМA: ЗА НАШАТА РОДИНА.

ВТОР ДЕЛ: ОДГОВОРИ НА ВАШИ ПРАШАЊА!

УЧЕСНИЦИ: Зоран Јованчев, Виолета Петковска, членови на Претседателството на Родина Македонија

Во живо на нашиот јутуб канал.