Родина Македонија уште од првиот ден ја препозна конструкцијата на светска глобалистичка елита и нивните испостави, влади на државите, за поробување на човештвото, со предизвикување на проблем,крерање страв и нудење на решение.

Чудното презентирање на настаните поврзани со корона вирусот кој носи кодирано има COVID-19, како и добро подготвена наратива на страв и паника подготвена од еден глобален информативен центар дистрибуирана до сите национални медиуми, сите до еден владеани од нив, јасно ни го дава нарачателот на овој вирус.
COVID 19 го прати и 5Г антени и технологија, како битен елемент на идната вакцина која ја спомнува ФИЛИПЧЕ и во која треба да им РФ чип за идентификација, чип за кој БИЛ ГЕЈТС има патент кој ги носи бројот WO2020 060606 A1.
Смртноста на COVID-19 е под 0,1% и покрај купени посмртници од други болести и погрешниот третман со респиратори. ПЦР тестовите се покажаа како крајно погрешни, тоа го докажа и случајот со градноачалникот на Куманово, Максим Димитриевски.

Целата оваа конструкција на светските глобални центри и нивните локални испостави претставува ЗЛОСТОР ПРОТИВ ЧОВЕШТВОТО И ИСТАТА ЌЕ БИДЕ ПРЕДМЕТ НА НАРОДЕН СУД!

Родина Македонија повикува на сенационално обединување против кршењето на основните човекови права, злоупотреба на власт, како и план кој е штетен по здравјето на целото население.

СВЕТОСТ е да се бориш за својот народ, а ТЕМНИНА е да служиш на глобалните темни елити!

Бидете дел од политичката партија „Родина Македонија“

https://rodina.org.mk/pristapnica/