You are currently viewing ПРОДОЛЖУВА ТРУЕЊЕТО НА СКОПЈАНИ СО СОГОРУВАЊЕ НА ОПАСЕН ОТПАД ОД ТРЕТИ ЗЕМЈИ!

Утрово, скопјани се пожалија на страшна смрдеа која се чуствуваше од 1 часот наутро и траеше во неколку наврати до 6 часот наутро.

Да ја потсетиме оваа лажна власт и опозиција!

Од 1 до 6 часот наутро, во јуни, нема топлификација, нема греење, индустрија, автомобили, има само бизнис на фирмите на ДУИ, СДС и ДПМНЕ за увоз на опасен отпад од надвор и согорување на истиот во погоните на олигарсите и дивите депонии околу Скопје.

Народе наш македонски, што уште да направиме за да излезете од таа геноцидна тријада која сее смрт, раселување, криминал, отрови и срам на македонската нација?

Ајде да ја урнеме час поскоро!