СОЧУВСТВО ДО СЕМЕЈСТВАТА И РОДНИНИТЕ НА ПОЧИНАТИТЕ!

You are currently viewing СОЧУВСТВО ДО СЕМЕЈСТВАТА И РОДНИНИТЕ НА ПОЧИНАТИТЕ!

Родина Македонија искажува длабоко сочувство до семејствата и родините на починатите од модуларната ковид болница во Тетово!
На повредените и болните им посакуваме побрзо оздравување!

Владата час поскоро да си даде Оставка и да се создадат услови за формирање на Експертска Техничка Влада за справување со општествената криза која владее во сите сегменти од секојдневното живеење, која ја плаќаме со животите на нашите најблиски.

Напишете коментар