ОБЈАВА НА ПРОШИРЕНА ЛИСТА НА НОТАРИ ЗА БЕСПЛАТНО ПОТПИШУВАЊЕ ИЗЈАВИ ЗА РОДИНА МАКЕДОНИЈА

Изјавите се наоѓаат кај нотарите од списоков и услугата за потпис со лична карта во висина од 150 денари е платена за браќа и сестри со тесен семеен буџет. Листата на нотари се проширува секој ден така што пишете на мејл ил во инбокс на Родина за нотар во вашио град. Прв пат Македонска партија без подршка од институциите и поголемите партии како инсталираните сателит пајтон партии се регистрира изворно, од корен, од самиот народ! Приклучете се браќа и сестри во првите 1000 основоположници кои во рекордно време следниве неколку недели ќе ја формираат единствената Македонска, суверенистичка, непоткуплива и визионерска опција за градење на Македонија на здрави темели за следните 1.000 години како дел од глобалната политичка револуција и во заедничка борба со сите слободољубиви народи против веќе…

ПрочитајОБЈАВА НА ПРОШИРЕНА ЛИСТА НА НОТАРИ ЗА БЕСПЛАТНО ПОТПИШУВАЊЕ ИЗЈАВИ ЗА РОДИНА МАКЕДОНИЈА