АПАРТХЕЈДОТ „СЕВЕРНА“ ИЗБРА УШТЕ ЕДЕН ПРИПАДНИК НА ДУИ НА ВИСОКА ДРЖАВНА ФУНКЦИЈА!

„Северна“, апартхејд на УЧК, НАТО и ЕУ и СДС$ДПНЕ како декор, со нивните елегантни полтронски лидерчиња, кои заедно тапшаат со рачињата во Вашингтон и Брисел и боцкаат мачмелоу, го копа дното, гробот на Македонецот. Ислам Абази, припадник на ДУИ, „случајно“ по потекло од с. Зајас, соселанец на Али Ахмети, без програма, без визија, само со членска на ДУИ, стана Основен јавен обвинител на Основното јавно обвинителство за гонење на организиран криминал и корупција. Родина Македонија ја прашува Амбасадата на САД, за ова ли ги трошите парите на американските даночници за реформа на обвинителството и судството во вашата креација, апартхејдот „Северна“? Овој систем е умрен! Живеење во овој систем станува се поапсурден, помизерн, криминален, отпаднички, одроднички. Евроатланскиот правец, не само во нашата земја, туку насекаде по светот носи терористи,…

ПрочитајАПАРТХЕЈДОТ „СЕВЕРНА“ ИЗБРА УШТЕ ЕДЕН ПРИПАДНИК НА ДУИ НА ВИСОКА ДРЖАВНА ФУНКЦИЈА!