ЖОЛТАТА КУЌА ЛОЦИРАНА ВО ВЛАДАТА НА „СЕВЕРНА“!

Често слушаме, го допревме дното!  Со оваа однадвор инсталирана влада, гледаме дека дното може да се копа, да се оди многу длабоко под него и да се стигне до пеколот, кој се повеќе народ го чувствува.  А ДАЛИ НЕ СМЕ И ВО САМИОТ ПЕКОЛ кога  Артан Груби, кој ги води седниците на оваа таканаречена влада, првиот вице премиер, бил САМО преведувач во Жолтата куќа! Тој истиот Артан, миленик на амбасадорската булумента, уличарски насилник, тепач со камења на македонските млади, кој како чакал ги таманеше своите жртви на очиглед на полицијата! Тоа е таа куќа во која се вадеа органи на живо за богатите нарачатели. Куќа за која знаеа сите, а се правеа глуви и слепи, а зошто, останува на нивната совест. Во тој грозоморен бизнис беа вклучени и високи претставници на западната…

ПрочитајЖОЛТАТА КУЌА ЛОЦИРАНА ВО ВЛАДАТА НА „СЕВЕРНА“!