РОДИНА МАКЕДОНИЈА ПРЕДЛОГ МЕРКИ ЗА КРИЗАТА СО ПЛАНДЕМИЈАТА!

Родина Македонија будно ја следи состојбата со Пландемијата со Ковид 19, која во суштина е глобален проект од исклучиво материјалистички алчно корпорациски побуди.Поминаа веќе 2 години од почетокот на Кризата со Сарс Ков 2 и денес со сигурност може да кажеме дека мерките кои се превземаа од страна на официјалните органи се катастрофални, не донесоа никаква промена ниту заштита на населението, напротив, направена е огромна штета по здравјето и економијата на огромен број на луѓе. За да го сопреме тој процес, Родина Македонија ги предлага следните мерки, кои во суштина се нормализирање на состојбите: Предлагаме: Укинување на Ковид сертификатите.Укинување на ПЦР тестот како задолжителен.Укинување на маските во училиштата, јавните објекти.Продолжување на зимскиот распуст до 1 февруари. Не само оваа година, туку и годините наназад покажаа дека почетокот на…

ПрочитајРОДИНА МАКЕДОНИЈА ПРЕДЛОГ МЕРКИ ЗА КРИЗАТА СО ПЛАНДЕМИЈАТА!