ШТО МИСЛЕВТЕ, ДЕКА ТАЧЕ ЌЕ СРКА ОД ИСТА КАЛЕНИЦА И СО ИСТА ЛАЈЦА СО КОЈА СЕ ЛИГАВЕЛ ПРЕТХОДНИКОТ !?

РЕАКЦИЈА- РЕАЛНА ПАРОДИЈА (Нов прибор за јадење и опрема за новиот владин состав, во вредност од 37 000 евра, една чинија со вредност од 88 евра, еден нож со вредност од 10 евра…) Без разлика што му се поклони и му баци рака или и нешто друго, при примањето на претседателската функција во СДШ, сепак тој станува првовтор лик во вукојебинава и заслужува нов прибор за гнетење, бифтеци од буфони, тартуфи, кавијар, или бели бубрези од јапонско говедо, зарем… Можеби и најскапиот десерт - Frrrozen Haute Chocolate кој се прави од 28 различни видови на какао и 5 грама 23 каратно злато, очекувате да се гнетат со обични ресторантски чинии и есцајг!? Прилега ли здравицата за потклекнувањето пред налудничавите бугарски уценувачки ултиматуми, сега и од актуелниот Петков, првиот…

ПрочитајШТО МИСЛЕВТЕ, ДЕКА ТАЧЕ ЌЕ СРКА ОД ИСТА КАЛЕНИЦА И СО ИСТА ЛАЈЦА СО КОЈА СЕ ЛИГАВЕЛ ПРЕТХОДНИКОТ !?