БЕГСТВОТО НА МИЈАЛКОВ, ХОЛИВУДСКО СЦЕНАРИО СО БАЛКАНСКИ ГЛУМЦИ!

Началниче, Премиере, ТВ водителке, Судике, Обвинителке, се е тоа дел од еден стар, подобен, но веќе умрен систем, кој мисли дека може да го преживее и 21от век.. Му истече употребната вредност на Мијалков, со обезбедувањето на ⅔ за неуставна промена на името, како дел од геостратешкиот проект за влез на „Северна“ во НАТО. Слично како и со Муамер Гадафи, Садам Хусеин и Мијалков е пуштен низ вода, но, со малку театар, како што доликува за холивудско сценарио со балкански глумци. Ние како народ веќе ја живееме третата деценија од независноста на нашата држава Македонија, која западните сатрапи систематски ја уриваат. Дали некој од вас може да каже барем едно име од високата политика кое поради криминал лежи затвор? Тенковските делови на Бучковски?  Приватизацијата на Таки Фити?  Пругата…

Прочитај БЕГСТВОТО НА МИЈАЛКОВ, ХОЛИВУДСКО СЦЕНАРИО СО БАЛКАНСКИ ГЛУМЦИ!

Реакција на Родина за откритието на СДС за темните сили во државата

СДС разоткрил шокантни информации за однапред подгответно сценарио од страна на мрачните сили на бившиот режим. Јавно го прашуваме СДС(Северно) дали има поголема мрачна сила од креаторите на Северна и извршителите на Северна, кои го погазија Уставот на Р.Македонија, законите, Собранитето, меѓународното право и вољата на народот? Дали има помрачна сила од силите на НАТО кои под превезот на демократијата убија толку многу народи и ја предизвикаа најголемата мигрантска криза ? Дали има помрачни сили од рекетарскиот систем на ЕУ која овде праќа само идиоти, пијаници,рекетари политичари неизбрани од народот на европа ? Дали има помрачни сили од странските служби кои преку хибридни војни уриваат држави и ја урнаа Република Македонија ? Северна е најмрачниот проект кој некогаш се случил на овие простори и кој ги надмина и…

Прочитај Реакција на Родина за откритието на СДС за темните сили во државата