Рекет, СЈО и западното мешање и рекетирање на држави

Велат сите одговори за состојбите во сегашноста се наоѓаат во минатото и тој кој не ги учи грешките од минатото му се повторуваат во иднината. На видео снимка обезбедена со ПИМ мерки од СУД, со свои очи и уши видовме и слушнавме како Зоран Заев директно се заканува на тогашниот премиер Никола Груевски со моќта на странската служба која стои позади него и која има серија  нелегални мерки за да дојде до техничка влада и влез на Македонија во НАТО. Таа служба е толку моќна да ниту 63 пратеника ништо не и можат за промена на власта и промена на името. И навистина со серија мерки на таа служба кои се елементи на хибридна војна кои ги користи ЦИА и другите западни служби за промена на власт која…

ПрочитајРекет, СЈО и западното мешање и рекетирање на држави