ТРИ ГОДИНИ ОД ТРИТЕ НЕ, НЕ ЗА НАТО, НЕ ЗА ЕУ И НЕ ЗА ПРЕСПАНСКИОТ ДОГОВОР!

На 30 септември 2018 година, македонската нација ја искористи единствената можна опција, да го бојкотира референдумот и да отвори мала врата во евроатлантската депонија, за народ кој се буди и кој не сака повеќе да живее како роб во сопствената земја, да излезе и да почне да живее слободно, по македонски.За потребите на однадвор конструираниот Етноцид за самобришење на македонската нација, дојдоа сите негови креатори, Терезеа Меј, Себастијан Курц, Ангела Меркел, Столтенберг, поддршка од Макрон, комплет целата демонкратска евроатлантска буламента.Карактеристично за оваа „елита“ е што со векови прави обиди да го избрише македонскиот народ од неговата етничка територија.Во конструктот учествуваше позицијата, но и опозицијата, исто така слуги на гореспоменатите, кои до 12:00 се думаа дали фекалиите, како што ги нарекоа слободарските Македонци, ќе успеат да го поразат монструозното…

ПрочитајТРИ ГОДИНИ ОД ТРИТЕ НЕ, НЕ ЗА НАТО, НЕ ЗА ЕУ И НЕ ЗА ПРЕСПАНСКИОТ ДОГОВОР!