РОДИНСКИ РАЗГОВОРИ, 9.2.2024 (петок), 21:30

ТЕМA: БРИШЕЊЕ НА НАЦИОНАЛНОСТА НА МАКЕДОНЦИТЕ ВО ЛИЧНИТЕ ДОКУМЕНТИ И ИСТОРИЈА НА БРИШЕЊЕ НА МАКЕДОНИЈА УЧЕСНИЦИ: ДАРДАН ВЕНЕТСКИ - Дипломиран правник ЗОРАН ЈОВАНЧЕВ - Претседавач на Претседателството на Родина Македонија На јутуб и рамбл каналот на Родина Македонија https://youtube.com/live/fZOoDZOUrdM?feature=share ЛИНК ЗА РАМБЛ https://rumble.com/user/RodinaMakedonija

ПрочитајРОДИНСКИ РАЗГОВОРИ, 9.2.2024 (петок), 21:30

РОДИНСКИ РАЗГОВОРИ, 2.2.2024 (петок), 21:30

ТЕМИ: ДЕЦАТА - ЅВЕЗДА ВОДИЛКА МАКЕДОНСКАТА РОДОЉУБИВА ПЛАТФОРМА ПРЕРЕГИСТРАЦИЈА НА РОДИНА МАКЕДОНИЈА УЧЕСНИЦИ: ГОРДАНА ГОЏО - Член на Претседателството на Родина Македонија ЗОРАН ЈОВАНЧЕВ - Претседавач на Претседателството на Родина Македонија На јутуб и рамбл каналот на Родина Македонија https://youtube.com/live/_6WZEPgGaJY?feature=share ЛИНК ЗА РАМБЛ https://rumble.com/v4avo1q--2.2.2024-2130.html

ПрочитајРОДИНСКИ РАЗГОВОРИ, 2.2.2024 (петок), 21:30

РОДИНСКИ РАЗГОВОРИ, 26.1.2024 (петок), 21:30

ТЕМА: „МАКЕДОНСКА НАЦИОНАЛНА ПЛАТФОРМА" УЧЕСНИЦИ: ТОДОР ПЕТРОВ - Претседател на СМК ТОМЧЕ ШИРКОВ - Заменик Претседавач на Претседателството на Родина Македонија ВИОЛЕТА ПЕТКОВСКА - Претседавач на Жени - Родина На јутуб каналот на Родина Македонија https://www.youtube.com/@rodinamakedonija Рамбл канал: https://rumble.com/user/RodinaMakedonija

ПрочитајРОДИНСКИ РАЗГОВОРИ, 26.1.2024 (петок), 21:30

РОДИНСКИ РАЗГОВОРИ, 12.1.2024 (петок), 21:30

ТЕМИ: 1.НОВИТЕ ЛИЧНИ КАРТИ 2.ПРЕРЕГИСТРАЦИЈА НА РОДИНА МАКЕДОНИЈА. ЛИНК ДО НОТАРИ 3.ПРАШАЊА ОД ПУБЛИКА УЧЕСНИЦИ: ЗОРАН ЈОВАНЧЕВ - Претседавач на Претседателството на Родина Македонија ТОМЧЕ ШИРКОВ - Заменик Претседавач на Претседателството на Родина Македонија На јутуб каналот на Родина Македонија https://www.youtube.com/@rodinamakedonija Рамбл канал: https://rumble.com/user/RodinaMakedonija

ПрочитајРОДИНСКИ РАЗГОВОРИ, 12.1.2024 (петок), 21:30

РОДИНСКИ РАЗГОВОРИ, 5.1.2024 (петок), 21:30

По повод големите христијански празници, емисијата ја посветуваме на Отец Методиј, Валаамскиот игумен (16 февруари 1961 - 22 јули 2021). ТЕМА: „ОТЕЦ МЕТОДИЈ ЖИВОТЕН ПАТ И ДЕЛО“ УЧЕСНИЦИ: МАРТИН БУРОВСКИ - Уметник и член на Комисијата за Култура ТОМЧЕ ШИРКОВ - Заменик Претседавач на Претседателството на Родина Македонија На јутуб каналот на Родина Македонија https://www.youtube.com/@rodinamakedonija Рамбл канал: https://rumble.com/user/RodinaMakedonija

ПрочитајРОДИНСКИ РАЗГОВОРИ, 5.1.2024 (петок), 21:30

РОДИНСКИ РАЗГОВОРИ, 29.12.2023 (петок), 21:30

ТЕМА: „ТРЕНДОВИ И ТЕКОВИ НА ЕНЕРГЕТИКАТА И НЕЈЗИНИОТ РАЗВОЈ ВО МАКЕДОНИЈА ЗА ПЕРИОД ОД 2024 ДО 2028 ГОДИНА“ ПРАШАЊА ОД ПУБЛИКА УЧЕСНИЦИ: МАРЈАН ГАЦЕВСКИ - Претседавач на Комисијата за Енергетика ЗОРАН ЈОВАНЧЕВ - Претседавач на Претседателството на Родина Македонија На нашиот јутуб канал: https://www.youtube.com/live/xuy3w9IIfwI?si=UmeIALX5L9nV2DMv И на нашиот рамбл канал: https://rumble.com/v43yzex--29.12.2023-2130.html

ПрочитајРОДИНСКИ РАЗГОВОРИ, 29.12.2023 (петок), 21:30

РОДИНСКИ РАЗГОВОРИ, 22.12.2023 (петок), 21:30

ТЕМА: „СЕКОЈ НАРОД СИ ГИ ЗАСЛУЖУВА ВЛАСТА И УПРАВАТА“ УЧЕСНИЦИ: ТОМЧЕ ШИРКОВ - Заменик Претседавач на Претседателството на Родина Македонија Презвитер ИВИЦА ТОДОРОВ На нашиот јутуб канал: https://youtube.com/live/THO6cGxAC-o?feature=share Рамбл канал: https://rumble.com/user/RodinaMakedonija

ПрочитајРОДИНСКИ РАЗГОВОРИ, 22.12.2023 (петок), 21:30

РОДИНСКИ РАЗГОВОРИ, 15.12.2023 (петок), 21:30

ТЕМА: ДИРЕКТНО СО НАРОДОТ.ОДГОВОР НА ВАШИ ПРАШАЊА .ДОСЕГАШНИТЕ АКТИВНОСТИ НА РОДИНА МАКЕДОНИЈА. УЧЕСНИK: ЗОРАН ЈОВАНЧЕВ - Претседавач на Претседателството на Родина Македонија На јутуб каналот на Родина Македонија https://www.youtube.com/@rodinamakedonija

ПрочитајРОДИНСКИ РАЗГОВОРИ, 15.12.2023 (петок), 21:30

РОДИНСКИ РАЗГОВОРИ, 17.11.2023 (петок), 21:30

ТЕМА: ПЛАТФОРМА ЗА КОАЛИЦИРАЊЕ НА ПРВИОТ НЕЗАВИСЕН КАНДИДАТ ЗА ПРЕТСЕДАТЕЛ, ВЕЛО МАРКОВСКИ УЧЕСНИЦИ: ЗОРАН ЈОВАНЧЕВ - Претседавач на Претседателството на Родина Македонија ВЕЛО МАРКОВСКИ - Независен кандидат за Претседател на Република Македонија. На јутуб каналот на Родина Македонија https://www.youtube.com/@rodinamakedonija

ПрочитајРОДИНСКИ РАЗГОВОРИ, 17.11.2023 (петок), 21:30

РОДИНСКИ РАЗГОВОРИ, 03.11.2023 (петок), 21:30

ТЕМА: МАКЕДОНСКИ ИЛИ УНИКАТЕН ИДЕНТИТЕТ ВО "НАШАТА ЗЕМЈА" УЧЕСНИЦИ: ТОМЧЕ ШИРКОВ, член на Претседателството на Родина Македонија РИСТО НИКОВСКИ, поранешен дипломат На јутуб каналот на Родина Македонија https://www.youtube.com/@rodinamakedonija

ПрочитајРОДИНСКИ РАЗГОВОРИ, 03.11.2023 (петок), 21:30