Рекет, СЈО и западното мешање и рекетирање на држави

Велат сите одговори за состојбите во сегашноста се наоѓаат во минатото и тој кој не ги учи грешките од минатото му се повторуваат во иднината. На видео снимка обезбедена со ПИМ мерки од СУД, со свои очи и уши видовме и слушнавме како Зоран Заев директно се заканува на тогашниот премиер Никола Груевски со моќта на странската служба која стои позади него и која има серија  нелегални мерки за да дојде до техничка влада и влез на Македонија во НАТО. Таа служба е толку моќна да ниту 63 пратеника ништо не и можат за промена на власта и промена на името. И навистина со серија мерки на таа служба кои се елементи на хибридна војна кои ги користи ЦИА и другите западни служби за промена на власт која…

ПрочитајРекет, СЈО и западното мешање и рекетирање на држави

Реакција на Родина за откритието на СДС за темните сили во државата

СДС разоткрил шокантни информации за однапред подгответно сценарио од страна на мрачните сили на бившиот режим. Јавно го прашуваме СДС(Северно) дали има поголема мрачна сила од креаторите на Северна и извршителите на Северна, кои го погазија Уставот на Р.Македонија, законите, Собранитето, меѓународното право и вољата на народот? Дали има помрачна сила од силите на НАТО кои под превезот на демократијата убија толку многу народи и ја предизвикаа најголемата мигрантска криза ? Дали има помрачни сили од рекетарскиот систем на ЕУ која овде праќа само идиоти, пијаници,рекетари политичари неизбрани од народот на европа ? Дали има помрачни сили од странските служби кои преку хибридни војни уриваат држави и ја урнаа Република Македонија ? Северна е најмрачниот проект кој некогаш се случил на овие простори и кој ги надмина и…

ПрочитајРеакција на Родина за откритието на СДС за темните сили во државата