You are currently viewing ДЛАБОКО СОЧУВСТВО ДО ЖРТВИТЕ ОД ЗЕМЈОТРЕСОТ ВО ТУРЦИЈА И СИРИЈА!

Родина Македонија искажува длабоко сочувство до жртвите од земјотресот кој ги погоди Турција и Сирија.

Нашите молитви денес се за турскиот и сирискиот народ.

Бог да ви даде сила да ги пребродите овие тешки мигови!

Упатуваме апел до Владата на нашата земја, да прати итна помош во спасувачки екипи и хуманитарна помош.