You are currently viewing НОВО СЕДИШТЕ НА РОДИНА МАКЕДОНИЈА!

Почитувани наши членови, поддржувачи, Родина Македонија се пресели во новите канцеларии во Центар, на адреса, Ул. Скопска бр.15, влез 1, прв кат, стан бр.2, Скопје, позната како зградата на глувонемите, во редот на Хотел Јадран.

Приемни термини на нашата канцеларија се понеделник 18:00 до 21:30, среда 10:00 до 14:00, четврток 20:00 до 22:00, петок 10:00 до 14:00.

Повелете, Ве очекуваме!

Броеви за контакт:

+389 70 403 439; 

+389 70 403 413

Создаваме подобри услови за нашата заедничка идеја, подобра иднина за нашата Родина Македонија.

This Post Has One Comment

  1. Dimitar

    Ви Честитам за новата ЛОКАЦИЈА, и Ви ПОСАКУВАМ ПОУСПЕШНА РАБОТА како ПОЛИТИЧКА ПЕРТИЈА, искључиво за нашата држава „ РЕПУБЛИКА МАКЕДОНИЈА„ ! Поздрав , ДИМИТАР.

Comments are closed.