Почитувани,

Ја имаме таа чест да Ве поканиме на отварање на канцеларијата на Општинскиот Комитет Родина – Прилеп, која се наоѓа на Кејот 9 Септември (локал 48).
Настанот ќе се одржи среда, 22 јули.
Притоа ќе одбележиме и 2376 години од раѓањето на македонскиот басилеј Александар III Македонски, со посета на неговиот споменик, 18 часот.
За 20:00 предвиден е коктел за гостите.

Повелете!