You are currently viewing ПОВИК ЗА АЖУРИРАЊЕ НА ЧЛЕНСТВО!

После внатрешните случувања во нашата партија, кои завршија со судските одлуки, каде јасно и недвомислено се укажа кој работи по Сатутот на Родина, а кој не, чесно е да повикаме на ажурирање на членството и започнување на процес на брзо консолидирање со членови кои го прифатиле нашиот начин на работа, „по Статут“ на Родина Македонија.

Тоа можете да го направите преку електронската пристапница 

Преку пополнување на пристапница во ПДФ формат (Се доставува по пошта или лично)

Или со посета на нашата канцеларија, нашиот тим, на адреса Никола Парапунов 3а-52 (високите кули кај мостот Обединети нации). Гугл локација https://goo.gl/maps/5qrtXo85pZC1v1XV6.

Секој член ќе добие нумерирана членска карта, со која го потврдува членството во нашата организација.

Родина Македонија