You are currently viewing РОДИНА МАКЕДОНИЈА Е ЗГРОЗЕНА ОД ИЗЈАВАТА НА ЈАНС СТОЛТЕНБЕРГ ЗА ПАЛЕЊЕТО НА КУРАНОТ!

Шефот на НАТО, Јанс Столтенберг неодамна изјави дека горењето на Куранот претставува „Слобода на говор“.

Господинот Столтенберг, но и целата геноцидна воена организација НАТО со која тој раководи, очигледно има проблем со разбирање на светот, па токму тоа е и една од главните причини за така нискиот рејтинг на НАТО во светот.

Господине Столтенбер, Куран е света книга за Муслиманите, таа треба да се заштити, чува и почитува. Палењето на света книга е варварски чин.

А кога НАТО поддржува варварски чин, што ни покажува тоа?

Придружете се на телеграм каналот на Родина Македонија Телеграм Родина

Бидете дел од Родина Македонија, дел од новиот #постзападен, #мултиполарен свет!

Пополнете пристапница: https://rodina.org.mk/%d0%bf%d1%80%d0%b8%d1%81%d1%82%d0%b0%d0%bf%d0%bd%d0%b8%d1%86%d0%b0/