You are currently viewing РОДИНА МАКЕДОНИЈА ЈА СТАВА НА ЦРНА ЛИСТА АМБАСАДАТА НА САД ВО РЕПУБЛИКА МАКЕДОНИЈА!

Земајќи го во предвид ангажманот на американската амбасада во Република Македонија, од кој ќе издвоиме:

  • Организирање на „Шарена револуција“ по книгата на ЦИА за хибридни војни.
  • Уривање на уставниот поредок на Република Македонија.
  • Насилна промена на име.
  • Насилен влез во НАТО.
  • Непочитување на волјата на македонската нација од двата Референдума од 08 Септемви 1991 и 30 Септември 2018 година.
  • Медиумско замрачување и едноумие со окупирање на сите национални фрекфренции за ширење на неолиберални одроднички трансродови сексистички идеологии.
  • Поддршка на терористичка организација УЧК, загрозување на територијалниот интегритет на Македонија кај Диво Насеље од делот на Косово под управа на САД и не само тогаш.
  • Тиранската платформа и Преспанскиот договор создадени во Вашингтон, како и многу други…

Родина Македонија ја става на црна листа амбасадата на САД во Република Македонија, поради дејствија на амбасадата надвор од Виенските конвенции, крајно антидржавни, антимакедонски, сѐ до моментот на јавно извинување, признавање на делата и исплата на репарација!

Бидете дел од политичката партија „Родина Македонија“

https://rodina.org.mk/pristapnica/