You are currently viewing РОДИНСКИ РАЗГОВОРИ, 11.8.2023 (петок), 21:30
  • Post category:Uncategorized

ТЕМA: „РОДИНСКИ ГРАФИЧКИ ПРИКАЗ НА ПРЕГОВАРАЧКАТА РАМКА“

ТОМЧЕ ШИРКОВ, ЗАМЕНИК ПРЕТСЕДАВАЧ НА ПРЕТСЕДАТЕЛСТВОТО НА РОДИНА МАКЕДОНИЈА

ЗОРАН ЈОВАНЧЕВ, ПРЕТСЕДАВАЧ НА ПРЕТСЕДАТЕЛСТВОТО НА РОДИНА МАКЕДОНИЈА

Во живо на нашиот јутуб канал.

https://www.youtube.com/@rodinamakedonija