You are currently viewing РОДИНСКИ РАЗГОВОРИ, 14.10.2022

ТЕМА: Почеток на вистинска глобална војна и консеквенците
врз Македонците и општеството во целост!

Учесници: Никола Чоневски и Томче Ширков, членови на Претседателството на Родина Македонија.

На нашата официјална ФБ страна и јутуб канал.