You are currently viewing РОДИНСКИ РАЗГОВОРИ, 21.10.2022 (петок), 21:30.

ТЕМА: 23ТИ ОКТОМВРИ РОДЕНДЕНОТ НА ОРГАНИЗАЦИЈАТА. ЗЛОУПОТРЕБЕН, ЗАБОРАВЕН, А ИДЕАЛИТЕ НА ОРГАНИЗАЦИЈАТА НАПУШТЕНИ.

НЕОПХОДНА Е ВОЗОБНОВА!

Учесници: Стефан Влахов Мицов, Томче Ширков

Водител: Виолета Петковска

Во живо на нашата официјална ФБ страна и јутуб канал.