You are currently viewing РОДИНСКИ РАЗГОВОРИ, 24.03.2023 (петок), 21:30

ТЕМA: ” Стапица за деца 2- Вовед во Македонската погибел”

УЧЕСНИЦИ: Томче Ширков и Гордана Гоџо, членови на Претседателството

Во живо на нашиот јутуб канал.