You are currently viewing СОЧУВСТВО ДО СРПСКИОТ НАРОД ЗА ЖРТВИТЕ ВО УЧИЛИШТЕТО „ВЛАДИСЛАВ РИБНИКАР“

Со голема тага ја примивме страшната вест за убиствата во училиштето „Владислав Рибникар“.
Од нашата организација и македонскиот народ ви испраќаме молитви за мир на душите, сочувство до семејствата и до целиот братски српски народ.
На повредените им посакуваме успешно опоравување.

Бидете силни и единствени во овие тешки моменти!
Како припадници на истиот славјански род, време е да ги поставиме нашите општества на вредностите кои ги красеа нашите народи.