You are currently viewing СОЧУВСТВО ДО РУСКИОТ НАРОД

Родина Македонија искажува најдлабоко сочувствто за жртвите од гнасниот терористички напад кој беше извршен во Москва.
Нашите молитви денес се наменети токму за жртвите од овој терористичи чин, но и за целиот братски руски народ, да издржи пред налетот на повторно повампирениот фашизам и тероризам.
На ранетите им посакуваме побрзо оздравување.
Македонскиот народ секогаш ќе биде со вас.