You are currently viewing ЧЕСТИТ 9ти МАЈ – ДЕНОТ НА ПОБЕДАТА НАД ФАШИЗМОТ!

Родина Македонија на чествување на 9ти Мај-денот на победата над фашизмот во организација на амбасадата на Руската Федерација во Република Македонија!Смрт на фашизмот, слобода на наРОДот!