РОДИНА МАКЕДОНИЈА МУ ЈА ЧЕСТИТА ПОБЕДАТА НА ДОНАЛ Ј. ТРАМП

Од името на Родина Македонија, како и родољубивиот македонски народ, примете ја нашата искрена честитка за вашата победа и втор мандат за Претседател на САД. Како држава Република Македонија и македонски народ, бевме и се уште сме еден од експериментите на Длабоката држава преку организирање и финансирање од парите на американските даночни обврзници, на шарена револуција и разни делувања. Всушност тоа се субверзивни делувања кои придонесоа за менување на генеричкото име на државата, бришење на идентитетот на носителот на сувереноста на државата на македонскиот народ, бришење на историјата, негирање на јазикот, морално деградирање на целокупното општество и покрај јасно изразена народна волја преку референдуми. Сите неправилности кои денеска се случуваат на изборите во САД, пред тоа беа тестирани во многу помали држави, како што е и Република Македонија,…

ПрочитајРОДИНА МАКЕДОНИЈА МУ ЈА ЧЕСТИТА ПОБЕДАТА НА ДОНАЛ Ј. ТРАМП

ПОДДРШКА ЗА ПРЕТСЕДАТЕЛОТ ДОНАЛД Џ. ТРАМП

Родина Македонија е суверенистичка партија која тежнее да го обедини македонскиот народ, да го поврати своето уставно име Република Македонија, насилно одземено од слугите на глобализмот и да ја врати Македонија на Македонците! Како суверенистичка партија која се залага за суверено донесување на одлуки во полза на својот народ, наместо за „туѓи дворови“, Родина Македонија ги поддржува сите суверенистички и родољубни движења во светот. Политиката на администрацијата на претседателот Доналд Џ. Трамп во изминатите четири години покажа дека е политика насочена кон: Борба со тероризмот и мир. За време на владеењето на оваа администрација, а во соработка и дејствија на други држави, пред се Русија, терористичката ИСИС исчезна од картата на Земјата и беа ослободени сите ИСИС- контролирани територии. На Блискиот Исток се склучија мировни договори кои никој…

ПрочитајПОДДРШКА ЗА ПРЕТСЕДАТЕЛОТ ДОНАЛД Џ. ТРАМП