РОДИНСКИ РАЗГОВОРИ, 26.4.2024 (петок), 21:30

ТЕМА: Претставување на носител на листа ИЕ6 Претставување на Програмски цели на Родина Македонија УЧЕСНИЦИ: ДАРКО ЈАНЧЕСКИ - Носител на листа во ИЕ6‚ ЗОРАН ЈОВАНЧЕВ - Носител на листа во ЕИ2 На јутуб и рамбл каналот на Родина Македонија https://youtube.com/live/xoBWGyI9Hgc?feature=share

ПрочитајРОДИНСКИ РАЗГОВОРИ, 26.4.2024 (петок), 21:30

РОДИНСКИ РАЗГОВОРИ, 19.4.2024 (петок), 21:30

ТЕМА: Претставување на носителите на листа ИЕ2, ИЕ4, ИЕ5 Програмските цели на Родина Македонија УЧЕСНИЦИ: МАРИЈАН ГАЦЕВСКИ - Ностиел на листа во ЕИ5 ИЛИЈА ЈАНКОВСКИ - Носител на листа во ЕИ4 ЗОРАН ЈОВАНЧЕВ - Носител на листа во ЕИ2 На јутуб и рамбл каналот на Родина Македонија

ПрочитајРОДИНСКИ РАЗГОВОРИ, 19.4.2024 (петок), 21:30

РОДИНСКИ РАЗГОВОРИ, 12.4.2024 (петок), 21:30

ТЕМА: „Дејство наместо  празна реторика, за нашата РОДИНА МАКЕДОНИЈА“ УЧЕСНИЦИ: ЕЛИЗАБЕТА МАТЕВСКА - Кандидат за пратеник во ИЕ1, член на Советот за Родина Македонија ТОМЧЕ ШИРКОВ - Носител на листа во ЕИ1, заменик претседавач на претседателството на Родина Македонија СТЕФАН АЦКОВСКИ - Кандидат за пратеник во ИЕ1, претседавач на Родина млади На јутуб и рамбл каналот на Родина Македонија

ПрочитајРОДИНСКИ РАЗГОВОРИ, 12.4.2024 (петок), 21:30
Read more about the article РОДИНСКИ РАЗГОВОРИ, 5.4.2024 (петок), 21:30
xr:d:DAFNaFxjyoQ:326,j:6885301844808435772,t:24040512

РОДИНСКИ РАЗГОВОРИ, 5.4.2024 (петок), 21:30

ТЕМА: „ИМА ЛИ МАКЕДОНЕЦОТ ИЗБОР(И)?“ УЧЕСНИЦИ: ВИОЛЕТА ПЕТКОВСКА - Член на Советот за Родина ЗОРАН ЈОВАНЧЕВ - Претседавач на претседателството на Родина ТОМЧЕ ШИРКОВ - Заменик претседавач на претседателството на Родина На јутуб и рамбл каналот на Родина Македонија

ПрочитајРОДИНСКИ РАЗГОВОРИ, 5.4.2024 (петок), 21:30

РОДИНСКИ РАЗГОВОРИ, 29.3.2024 (петок), 21:30

ТЕМА: „СТАРО-НОВИТЕ ЛИЦА НА СЕВЕРНА" / ИНТРО : ДАЛИ СТЕКНАТАТА РЕАЛНОСТ ВКЛУЧУВА КОРУМПИРАНИ ПОЛИТИЧАРИ ЗА "БЕТОНИРАЊЕ" НА СЕВЕРНА“ УЧЕСНИЦИ: СОТИР КОСТОВ, политички аналитичар ТОМЧЕ ШИРКОВ, Родина Македонија На јутуб и рамбл каналот на Родина Македонија

ПрочитајРОДИНСКИ РАЗГОВОРИ, 29.3.2024 (петок), 21:30

РОДИНСКИ РАЗГОВОРИ, 15.3.2024 (петок), 21:30

ТЕМА: „ИМУНИЗАЦИЈА ИЛИ ЛИБЕРАЛНА ДЕМОКРАТИЈА“ УЧЕСНИЦИ: ГОРДАНА ГОЏО, член на Претседателството на Родина Македонија ТОМЧЕ ШИРКОВ, член на Претседателството на Родина Македонија На јутуб и рамбл каналот на Родина Македонија https://youtube.com/live/8_y3AitZSeE?feature=share

ПрочитајРОДИНСКИ РАЗГОВОРИ, 15.3.2024 (петок), 21:30

РОДИНСКИ РАЗГОВОРИ, 8.3.2024 (петок), 21:30

ТЕМА: „ЕДЕН Е ИЗБОРОТ"!? СДС=ДПМНЕ УЧЕСНИЦИ: НИКОЛА ЧОНЕВСКИ, член на Претседателството на Родина Македонија ЗОРАН ЈОВАНЧЕВ, Претседавач на Претседателството на Родина Македонија ТОМЧЕ ШИРКОВ, член на Претседателството на Родина Македонија На јутуб и рамбл каналот на Родина Македонија https://www.youtube.com/live/GgPyg2JLhgo?si=X5xz-C5X3IIKbhpf

ПрочитајРОДИНСКИ РАЗГОВОРИ, 8.3.2024 (петок), 21:30

РОДИНСКИ РАЗГОВОРИ, 1.3.2024 (петок), 21:30

ТЕМА ИЗБОРИ: „Најдобра демократија е непостоењето на демократија" УЧЕСНИЦИ: ТОМЧЕ ШИРКОВ, член на Претседателството на Родина Македонија РИСТО НИКОВСКИ, поранешен дипломат На јутуб и рамбл каналот на Родина Македонија https://youtube.com/live/6sazK6CzdPM?feature=share

ПрочитајРОДИНСКИ РАЗГОВОРИ, 1.3.2024 (петок), 21:30

РОДИНСКИ РАЗГОВОРИ, 23.2.2024 (петок), 21:30

ТЕМA: ПРЕСТОЈНИТЕ ПРЕТСЕДАТЕЛСКИ ИЗБОРИ ПРАШАЊА ОД ГЛЕДАЧИТЕ УЧЕСНИЦИ: ВЕЛО МАРКОВСКИ - Кандидат за Претседател на Република Македонија ЗОРАН ЈОВАНЧЕВ - Претседавач на Претседателството на Родина Македонија На јутуб и рамбл каналот на Родина Македонија https://youtube.com/live/3EG-u_f8uPs?feature=share https://rumble.com/user/RodinaMakedonija

ПрочитајРОДИНСКИ РАЗГОВОРИ, 23.2.2024 (петок), 21:30

РОДИНСКИ РАЗГОВОРИ, 16.2.2024 (петок), 21:30

ТЕМA: СЛОБОДА ИЛИ СМРТ ЗА МАКЕДОНИЈА УЧЕСНИЦИ: ЗОРАН ЈОВАНОСКИ - Политички аналитичар ТОМЧЕ ШИРКОВ - Заменик Претседавач на Претседателството на Родина Македонија ВИОЛЕТА ПЕТКОВСКА - Член на Советот за Родина На официјалниот јутуб и рамбл канал на Родина Македонија https://youtube.com/live/c0_F6vyPlZY?feature=share РАМБЛ https://rumble.com/user/RodinaMakedonija

ПрочитајРОДИНСКИ РАЗГОВОРИ, 16.2.2024 (петок), 21:30