You are currently viewing #НемаЗаконНемаПопис

Го повикуваме Македонскиот народ и сите добронамерни реални луѓе да не ги признаат резултатите од наместениот, безаконски, нелегален т.н попис.
Кажете НЕ, на секојдневните сепоголеми безочни криминали на хунтата.
НЕ на #етноцид на Македонецот
НЕ на буквалната распродажба на Р.Македонија