Вечна ви Слава!

Kако и во сите претходни чествувања на годишниците на Македонските херои, почит од името на денешната генерација Македонци одадоа само претставници на Родина, додека немаше ни еден од државните институции или партиите сдс/дпне да го спомни нивното славно дело и постоење”

24 Април 2020, село Цер, демихисарско