You are currently viewing РОДИНСКИ РАЗГОВОРИ, 12.05.2023 (петок), 21:30

ТЕМА:

„РОДИНА-партија, организација, визија за спас на Македонија и Македонците”

УЧЕСНИЦИ:

Владимир Трајковски, член на Претседателството на Родина Македонија

Томче Ширков, член на Претседателството на Родина Македонија

Зоран Јованчев, Претседавач на Претседателството на Родина Македонија

Во живо на нашиот јутуб канал.