You are currently viewing ЈАВЕН ПОВИК ЗА БЛОКИРАЊЕ НА СОБРАНИЕТО ВО ЧЕТВРТОК ОД 12:00!

Во четврток започнува собраниската седница за уште едно обесчествување на нашата мајка Македонија, овој пат предлогот е француски со бугарски состојки, по рецепт од фашистичкото време на Европа!

Ќе говори некоја Фон Дер Лајн, ќе продава басми за ЕУ!

Да не останеме само на говори, песни и химна пеење, четврток е денот „М“, денот кога Македонија не повикува, да ја одбраниме нејзината чест!

Затворете ги вашите домови, фирми, дуќанчиња, канцеларии и сите на улиците по македонските градови и села!

Старо и младо, машко и женско, да се собереме пред Собранието, да го опкружиме со родољубие, храброст,смелост,решителност и во право време да го искажеме нашето НЕ, за да ја одбраниме честа на Македонија!