30-ТИ СЕПТЕМВРИ, ТРИТЕ ИСТОРИСКИ НЕ ЗА СПАС НА МАКЕДОНИЈА,МАКЕДОНСКО,МАКЕДОНЦИ

УЧЕСНИЦИ: ТОМЧЕ ШИРОВ, ЧЛЕН НА ПРЕТСЕДАТЕЛСТВОТО НА РОДИНА МАКЕДОНИЈА ТОДОР ПЕТРОВ, ПРЕТСЕДАТЕЛ НА СМК КРИСТИЈАН ПЛОТНИКОВ, ДЕСНА Во живо на нашиот јутуб канал.

Прочитај30-ТИ СЕПТЕМВРИ, ТРИТЕ ИСТОРИСКИ НЕ ЗА СПАС НА МАКЕДОНИЈА,МАКЕДОНСКО,МАКЕДОНЦИ

РОДИНСКИ РАЗГОВОРИ, 22.9.2023 (петок), 21:30

ТЕМA: „КОНТИНУИРАНОТО ПОНИЖУВАЊЕ НА МАКЕДОНЦИТЕ И КАКО ТОА ДА ПРЕСТАНЕ“!? УЧЕСНИЦИ: ЗОРАН ЈОВАНЧЕВ, ПРЕТСЕДАВАЧ НА ПРЕТСЕДАТЕЛСТВОТО НА РОДИНА МАКЕДОНИЈА ТОМЧЕ ШИРОВ, ЗАМЕНИК ПРЕТСЕДАВАЧ НА ПРЕТСЕДАТЕЛСТВОТО НА РОДИНА МАКЕДОНИЈА Во живо на нашиот јутуб канал.

ПрочитајРОДИНСКИ РАЗГОВОРИ, 22.9.2023 (петок), 21:30

РОДИНСКИ РАЗГОВОРИ, 18.8.2023 (петок), 21:30

ТЕМA: „ДЕЦАТА ОД СОЦИЈАЛНО РАНЛИВАТА КАТЕГОРИЈА“ МАРТИН БУРОВСКИ, ПОРАНЕШЕН ШТИТЕНИК ЗА ДЕЦА ОД ДОМ ЗОРАН ЈОВАНЧЕВ, ПРЕТСЕДАВАЧ НА ПРЕТСЕДАТЕЛСТВОТО НА РОДИНА МАКЕДОНИЈА Во живо на нашиот јутуб канал. https://youtube.com/live/brmuezimjl0?feature=share https://youtube.com/live/brmuezimjl0?feature=share

ПрочитајРОДИНСКИ РАЗГОВОРИ, 18.8.2023 (петок), 21:30

РОДИНСКИ РАЗГОВОРИ, 28.7.2023 (петок), 21:30

ТЕМA: „СОСТОЈБИТЕ ВО РОДИНА МАКЕДОНИЈА“ УЧЕСНИЦИ: НИКОЛА ЧОНЕВСКИ, ЧЛЕН НА СОВЕТОТ ЗА РОДИНА ЗОРАН ЈОВАНЧЕВ, ПРЕТСЕДАВАЧ НА ПРЕТСЕДАТЕЛСТВОТО НА РОДИНА МАКЕДОНИЈА Во живо на нашиот јутуб канал.

ПрочитајРОДИНСКИ РАЗГОВОРИ, 28.7.2023 (петок), 21:30

РОДИНСКИ РАЗГОВОРИ, 21.7.2023 (петок), 21:30

ТЕМИ: "1. ПАТЕКАТА НА РОДИНА МАКЕДОНИЈА; 2. ПРОМЕНА НА УСТАВОТ И АКТУЕЛНИТЕ СЛУЧУВАЊА ВО МАКЕДОНИЈА" УЧЕСНИЦИ: ВИОЛЕТА ПЕТКОВКА, ЧЛЕН НА СОВЕТОТ ЗА РОДИНА ЗОРАН ЈОВАНЧЕВ, ПРЕТСЕДАВАЧ НА ПРЕТСЕДАТЕЛСТВОТО НА РОДИНА МАКЕДОНИЈА Во живо на нашиот јутуб канал. https://youtube.com/live/2t1HkO90gW0?feature=share

ПрочитајРОДИНСКИ РАЗГОВОРИ, 21.7.2023 (петок), 21:30

РОДИНСКИ РАЗГОВОРИ, 14.07.2023 (петок), 21:30

Тема: "ИЗЛЕЗНИ РЕШЕНИЈА ЗА МАКЕДОНИЈА" Учесници: ВЛАДИМИР ТРАЈКОВСКИ, ЧЛЕН НА ПРЕТСЕДАТЕЛСТВОТО НА РОДИНА МАКЕДОНИЈА ЗОРАН ЈОВАНЧЕВ, ПРЕТСЕДАВАЧ НА ПРЕТСЕДАТЕЛСТВОТО НА РОДИНА МАКЕДОНИЈА Во живо на нашиот јутуб канал.

ПрочитајРОДИНСКИ РАЗГОВОРИ, 14.07.2023 (петок), 21:30

РОДИНСКИ РАЗГОВОРИ, 07.07.2023 (петок), 21:30

Тема: "РУСКО ВЛИЈАНИЕ, НЕКОГАШ И ДЕНЕС" Учесници: НИКОЛА ЧОНЕВСКИ, ЧЛЕН НА СОВЕТОТ ЗА РОДИНА МАКЕДОНИЈА ТОМЧЕ ШИРКОВ, ЗАМЕНИК ПРЕТСЕДАВАЧ НА ПРЕТСЕДАТЕЛСТВОТО НА РОДИНА МАКЕДОНИЈА Во живо на нашиот јутуб канал.

ПрочитајРОДИНСКИ РАЗГОВОРИ, 07.07.2023 (петок), 21:30

РОДИНСКИ РАЗГОВОРИ, 30.06.2023 (петок), 21:30

Тема: ШТО Е ТОА ЖЕНА? Учесници: ГОРДАНА ГОЏО, ЧЛЕН НА ПРЕТСЕДАТЕЛСТВОТО НА РОДИНА МАКЕДОНИЈА ЗОРАН ЈОВАНЧЕВ, ПРЕТСЕДАВАЧ НА ПРЕТСЕДАТЕЛСТВОТО НА РОДИНА МАКЕДОНИЈА Во живо на нашиот јутуб канал. https://www.youtube.com/live/x-KT3yn3RPs?feature=share

ПрочитајРОДИНСКИ РАЗГОВОРИ, 30.06.2023 (петок), 21:30

РОДИНСКИ РАЗГОВОРИ, 28.06.2023 (среда), 21:30

ВОНРЕДНА ЕМИСИЈА ТЕМА: „Родова Еднаквост или загрозување на се Македонско: Род, Народ, Општество." УЧЕСНИЦИ: Презвитер Ивица Тодоров Активист Виолета Петковска, член на Советот за Родина MrPh. Томче Ширков, член на Претседателството на Родина Македонија Во живо на нашиот јутуб канал.

ПрочитајРОДИНСКИ РАЗГОВОРИ, 28.06.2023 (среда), 21:30

РОДИНСКИ РАЗГОВОРИ, 23.06.2023 (петок), 21:30

ТЕМА: „ВОЈНАТА ВО УКРАИНА, СВЕТСКИОТ МИР И НАДОАЃАЧКИОТ НОВ ПОСТЗАПАДЕН СВЕТ, ПОЗИЦИЈАТА НА МАКЕДОНИЈА?" УЧЕСНИЦИ: Владимир Трајковски, член на Претседателството на Родина Македонија Зоран Јованчев, Претседавач на Претседателството на Родина Македонија Никола Чоневски, член на Советот за Родина Македонија Во живо на нашиот јутуб канал.

ПрочитајРОДИНСКИ РАЗГОВОРИ, 23.06.2023 (петок), 21:30