РОДИНСКИ РАЗГОВОРИ, 14.07.2023 (петок), 21:30

Тема: "ИЗЛЕЗНИ РЕШЕНИЈА ЗА МАКЕДОНИЈА" Учесници: ВЛАДИМИР ТРАЈКОВСКИ, ЧЛЕН НА ПРЕТСЕДАТЕЛСТВОТО НА РОДИНА МАКЕДОНИЈА ЗОРАН ЈОВАНЧЕВ, ПРЕТСЕДАВАЧ НА ПРЕТСЕДАТЕЛСТВОТО НА РОДИНА МАКЕДОНИЈА Во живо на нашиот јутуб канал.

ПрочитајРОДИНСКИ РАЗГОВОРИ, 14.07.2023 (петок), 21:30

РОДИНСКИ РАЗГОВОРИ, 07.07.2023 (петок), 21:30

Тема: "РУСКО ВЛИЈАНИЕ, НЕКОГАШ И ДЕНЕС" Учесници: НИКОЛА ЧОНЕВСКИ, ЧЛЕН НА СОВЕТОТ ЗА РОДИНА МАКЕДОНИЈА ТОМЧЕ ШИРКОВ, ЗАМЕНИК ПРЕТСЕДАВАЧ НА ПРЕТСЕДАТЕЛСТВОТО НА РОДИНА МАКЕДОНИЈА Во живо на нашиот јутуб канал.

ПрочитајРОДИНСКИ РАЗГОВОРИ, 07.07.2023 (петок), 21:30

РОДИНСКИ РАЗГОВОРИ, 30.06.2023 (петок), 21:30

Тема: ШТО Е ТОА ЖЕНА? Учесници: ГОРДАНА ГОЏО, ЧЛЕН НА ПРЕТСЕДАТЕЛСТВОТО НА РОДИНА МАКЕДОНИЈА ЗОРАН ЈОВАНЧЕВ, ПРЕТСЕДАВАЧ НА ПРЕТСЕДАТЕЛСТВОТО НА РОДИНА МАКЕДОНИЈА Во живо на нашиот јутуб канал. https://www.youtube.com/live/x-KT3yn3RPs?feature=share

ПрочитајРОДИНСКИ РАЗГОВОРИ, 30.06.2023 (петок), 21:30

РОДИНСКИ РАЗГОВОРИ, 28.06.2023 (среда), 21:30

ВОНРЕДНА ЕМИСИЈА ТЕМА: „Родова Еднаквост или загрозување на се Македонско: Род, Народ, Општество." УЧЕСНИЦИ: Презвитер Ивица Тодоров Активист Виолета Петковска, член на Советот за Родина MrPh. Томче Ширков, член на Претседателството на Родина Македонија Во живо на нашиот јутуб канал.

ПрочитајРОДИНСКИ РАЗГОВОРИ, 28.06.2023 (среда), 21:30

РОДИНСКИ РАЗГОВОРИ, 23.06.2023 (петок), 21:30

ТЕМА: „ВОЈНАТА ВО УКРАИНА, СВЕТСКИОТ МИР И НАДОАЃАЧКИОТ НОВ ПОСТЗАПАДЕН СВЕТ, ПОЗИЦИЈАТА НА МАКЕДОНИЈА?" УЧЕСНИЦИ: Владимир Трајковски, член на Претседателството на Родина Македонија Зоран Јованчев, Претседавач на Претседателството на Родина Македонија Никола Чоневски, член на Советот за Родина Македонија Во живо на нашиот јутуб канал.

ПрочитајРОДИНСКИ РАЗГОВОРИ, 23.06.2023 (петок), 21:30

РОДИНСКИ РАЗГОВОРИ, 02.06.2023 (петок), 21:30

ТЕМА: „Опстојба на Македонците, Македонија и Родина- Македонија, во услови на #Novotonormalno” УЧЕСНИЦИ: Томче Ширков, член на Претседателството на Родина Македонија Виолета Петковска, член на Советот за Родина Во живо на нашиот јутуб канал.

ПрочитајРОДИНСКИ РАЗГОВОРИ, 02.06.2023 (петок), 21:30

РОДИНСКИ РАЗГОВОРИ, 05.05.2023 (петок), 21:30

ТЕМА: „ЖЕНИТЕ МАКЕДОНКИ ВО БОРБАТА ЗА ИНДИВИДУАЛНИТЕ И КОЛЕКТИВНИТЕ ПРАВА" УЧЕСНИЦИ: Виолета Петковска, член на Претседателството на Родина Македонија Гордана Гоџо, член на Претседателството на Родина Македонија Зоран Јованчев, Претседавач на Претседателството на Родина Македонија

ПрочитајРОДИНСКИ РАЗГОВОРИ, 05.05.2023 (петок), 21:30
Read more about the article РОДИНСКИ РАЗГОВОРИ, 28.04.2023 (петок), 21:30
Родински разговори

РОДИНСКИ РАЗГОВОРИ, 28.04.2023 (петок), 21:30

ТЕМА: "ЗА МАКЕДОНЦКИТЕ РАБОТИ; Анализа на врховизмот, поделбите меѓу Македонците и предизвикот како тоа да се надмине”. УЧЕСНИЦИ: Тодор Петров, Претседател на СМК. Томче Ширков, член на Претседателството на Родина Македонија, Во живо на нашиот јутуб канал. https://youtube.com/live/LmUmS_wJjls?feature=share

ПрочитајРОДИНСКИ РАЗГОВОРИ, 28.04.2023 (петок), 21:30

РОДИНСКИ РАЗГОВОРИ, 07.04.2023 (петок), 21:30

ТЕМA: „МПЦ-ОА, ОБИЧНО ИМЕ, РЕЛИГИСКА ЗАЕДНИЦА ИЛИ СУШТИНА, ИДЕНТИТЕТ И 2000 ГОД. КОРЕН НА МАКЕДОНИЈА И МАКЕДОНЦИТЕ“ УЧЕСНИЦИ: Томче Ширков и Зоран Јованчев, членови на Претседателството на Родина Македонија Во живо на нашиот јутуб канал.

ПрочитајРОДИНСКИ РАЗГОВОРИ, 07.04.2023 (петок), 21:30

РОДИНСКИ РАЗГОВОРИ, 07.04.2023 (петок), 21:30

ТЕМA: „ГЕОПОЛИТИЧКИТЕ ПРОМЕНИ ШАНСА ЗА МАКЕДОНИЈА И МАКЕДОНЦИТЕ“ УЧЕСНИЦИ: Владимир Трајковски и Зоран Јованчев, членови на Претседателството на Родина Македонија Во живо на нашиот јутуб канал. https://youtube.com/live/XXMEsYn2h4A?feature=share

ПрочитајРОДИНСКИ РАЗГОВОРИ, 07.04.2023 (петок), 21:30